Actie personeel Luchthavenbeheer werpt vruchten af

MLS-club Seattle Sounders lijft Stefano Rijssel in
januari 22, 2014
Sport 22 januari
januari 22, 2014
Show all

Actie personeel Luchthavenbeheer werpt vruchten af

Gesprekken tussen bond en directie van de NV Luchthavenbeheer dinsdagmorgen, hebben geleid tot een werkbare overeenkomst. In zakelijke sfeer zijn knelpunten van het personeel besproken. Het gelukte bondsvoorzitter Lloyd Read gisteren de gemoederen te kalmeren en tegen 13.00 uur aan het werk te krijgen. De werknemers hadden tegen 09.00 uur ’s morgens het werk neergelegd en stonden erop dat hun voorzitter op de werkplek kwam. Read zelf was verrast met de actie, liet hij doorschemeren aan Starnieuws.

Overeengekomen is dat de directie donderdag een presentatie houdt voor de bond over het financieel beleid, van de begroting tot de verwachtingen. De knelpunten over het Human Resource Managementbeleid staan ook op de agenda, evenals de veiligheid en bescherming van de arbeiders.

Het bedrijf wordt ook doorgelicht. Daarvoor zal een commissie bestaande uit twee bondsleden en twee vertegenwoordigers van de directie de terms of reference (tor), zoals in concept aangeboden door de bond, bestuderen. Tegen eind volgende week zullen een consultant van de bond en één van de directie zich buigen over het document dat de commissie zal hebben uitgebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.