Actie bond Belastingdienst gedeeltelijk opgeheven
april 14, 2021
Nieuwe investeringsmaatschappij heeft naam
april 14, 2021
Show all

Actie bij BOG breidt zich uit

Milieu-inspecteurs hebben actiemodel hervat

Naast de actie van de milieu-inspecteurs hebben een paar andere afdelingen bij het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (B.O.G) besloten ook hun onvrede te laten blijken. De medewerkers zullen zich aan het werk melden, werken tot 8.00 u ‘s morgens en vervolgens tot 11:00 in beraad gaan. Dit doen ze omdat de beloofde COVID-19-toelage maar niet aan hen wordt uitgekeerd.

De voorzitter van de bond van milieu-inspecteurs, David Bakker, zei na afloop van de vergadering dinsdagmorgen dat de actie bij milieu-inspectie is hervat. De reden daarvoor is dat nu zou blijken dat ook deze maand geen betaling zal plaatsvinden van de geëiste toelagen, zegt Bakker.

Of de actie van de milieu-inspectie van invloed zal zijn op de inspanningen die worden gepleegd in het kader van de indamming van de verdere verspreiding van het coronavirus, daar heeft de bondsvoorzitter geen zicht op. Voor hem is duidelijk dat er strijd moet worden geleverd om de positie van het personeel van BOG te verbeteren.

David Bakker, de voorzitter van de bond van milieu-inspecteurs. Enkele andere afdelingen van het BOG hebben het werk dinsdag neergelegd, uit onvrede over het uitblijven van de beloofde COVID-toelage.

Comments are closed.