Bouterse noemt veroordeling politiek gemotiveerd
december 2, 2019
Sancties in verschiet tegen overtreders Wet Werkvergunningen Vreemdelingen
december 2, 2019
Show all

ABOP wil armoede aanpakken

-Haalt ontevreden leden die naar de VHP waren terug

– Priscilla Dwasa, Kater Karma en Peter Waterberg als nieuwe leden gepresenteerd

Er moet een verandering komen in het land want het Surinaams volk gaat door verdrukking en armoede en het land gaat steeds achteruit. Dit zei de voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) Ronnie Brunswijk tijdens de politieke krachtmeeting van zaterdag. Hij is van mening dat er meer werkgelegenheid geboden moet worden. Ook moet er volgens de politiek leider neer geïnvesteerd worden in de productiesector, zodat de leningen betaald kunnen worden. De ABOP heeft al een plan af om het land te draaien. Brunswijk beloofde dat binnen korte tijd een einde komt aan de situatie.

DNA-lid en secretaris van de ABOP Marinus Bee gaf de aanwezigen mee dat het beleid van de huidige regering alleen uit het delen van pakketten bestaat. Hier kan hij niet achter staan, omdat zo armoede niet wordt bestreden zegt hij. Bee verzekerde dat ABOP sociaal zwakkeren gaat versterken, met de bedoeling dat hun kinderen goede prestaties leveren op school om zodoende uit de vicieuze cirkel van armoede te komen.

Tot zover DNA-lid en secretaris van de ABOP Marinus Bee en daarvoor partijvoorzitter Ronnie Brunswijk. Tijdens deze meeting heeft de voorzitter een grote groep partijleden die naar de VHP waren overgestapt, terug verwelkomd. Onder hen Miguel Abaas en Kofie Ajonpong. Ook werden nieuwe leden gepresenteerd, onder wie Priscilla Dawsa, Kater Karma en Peter Waterberg.

Comments are closed.