Abop opent verkiezingscentrum en introduceert partij-app

Jeugdparlement komt door bezoek Onderwijsminister niet tot behandeling kwestie ‘Otjeman’
december 8, 2014
Financiële steun voor campagnes tegen kwikgebruik
december 8, 2014
Show all

Abop opent verkiezingscentrum en introduceert partij-app

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (Abop) heeft zaterdag haar verkiezingscentrum aan de Jaggernath Lachmonstraat, ressort Flora, geopend. Bij die gelegenheid werd ook de Abop-app officieel gelanceerd. Honderden partij-aanhangers kleurden volgens DWT-Online de Jaggernath Lachmonstraat geel in Abop-tenue, met partijvlaggen.

Via de ABOP-app is registratie om lid van de partij te worden mogelijk en zijn de nieuwste ontwikkelingen binnen de organisatie te volgen. Verschillende partijprominenten onder wie Marlon Rozenblad, Marinus Bee, ondervoorzitter Marinus Cambiel en ministers Stanley Betterson, Alice Amafo, Falisi Pinas en Edward Belfort spraken de aanwezigen toe. Zij hielden de aanwezigen voor dat de Abop gegarandeerd de regeermacht in handen krijgt.

1 Comment

  1. Regillio Wyndal schreef:

    Yep deze partij is van plan hoog te eindigen in de komende verkiezing ,vandaar zovele vergaderingen etc. Voor het bijwonen van vergaderingen van deze partij wordt je srd 50 in de handen toegeschoven. Hihihihihihihihi net water in de molen voor surinamers. But jah will never give the power 2 a bolhead man. Only time will tell. One love 2 you all. Taliban say so.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.