10 Mobiel – Chantal Vyent – 11 maart 2019
maart 11, 2019
Sportverslagen – 11 maart 2019
maart 11, 2019
Show all

ABOP houdt massameeting Botopasi

Partij rekent op massale steun kiezers in 2020

 

De politieke partij van Ronnie Brunswijk, de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij, afgekort ABOP ging het afgelopen weekeinde naar Botopasi, gelegen in het district Sipaliwini. Daar is een massameeting gehouden. Bij deze gelegenheid vroeg de ABOP-voorman de aanwezigen in grote getalen te stemmen op de geel-zwarte partij. Brunswijk is ervan overtuigd dat wat het binnenland betreft zijn partij bij de verkiezingen in 2020 verrassend zal uitpakken.

 Volksvertegenwoordiger Edward Belfort waarschuwde partijsympathisanten echter zich niet voor de gek te laten houden, door allerlei zoete praatjes van andere politieke organisaties die het binnenland nu veelvuldig zullen aandoen. Sommigen van ze hebben ondanks alle jaren in het machtscentrum niets betekend voor de binnenlandbewoner, drukte de parlementariër hen op het hart. Hij noemde geen namen, maar het was duidelijk op hij zijn ‘pijlen’ had gericht.

Mede-parlementslid Marinus Bee riep de bevolking van Botopasi op om in 2020 massaal naar de stembus te gaan en voor de ABOP te kiezen. Zo alleen, haalde hij, gaat de partij in staat zijn zaken als een gedegen onderwijsstructuur voor het binnenland te bewerkstelligen en het grondenrechtenvraagstuk tot het verleden te laten behoren.

ABOP-parlementsleden en -vertegenwoordigers Marinus Bee en Edwart Belfort en daarvoor aan het woord de partijvoorzitter Ronnie Brunswijk, tijdens een massameeting in Botopasi het afgelopen weekeinde

Comments are closed.