ABOP-er ‘Chap’ Anches: Verkiezingsstrijd gaat tussen de twee B’s

Vishnudatt vraagt moreelbesef DNA leden die geen quorum verlenen
januari 12, 2015
Schutter Joodse supermarkt in Parijs had ‘ongetwijfeld’ handlanger
januari 12, 2015
Show all

ABOP-er ‘Chap’ Anches: Verkiezingsstrijd gaat tussen de twee B’s

De verkiezingsstrijd gaat tussen de twee B’s, Brunswijk en Bouterse. Dit benadrukte Abopper Harold ‘Tjap’ Anches zaterdagavond tijdens een bijeenkomst van de Abop in Tammenga. Hij raadde de aanwezigen af om te stemmen op een leider uit het samenwerkingsverband, waarbij hij de nadruk legde op Santokhi “hoofd labaria” en Somohardjo “vervanger hoofd labaria”.

Hij schroomde er niet voor om de VHP-leider, die volgens hem het land criminaliseert, bij naam te noemen. “Santokhi moet nooit meer aan de macht komen, niet als minister, niet als president. Eng e afrontu unu kondre”. Hoezeer ik bepaalde handelingen van de president ook afkeur, maar je kunt niet zeggen dat de president Hezbollahleden hier accommodeert”, zei Anches.

Anches somde tal van zaken op die de regering heeft nagelaten te realiseren. Een daarvan is de renovatie van de sporthal in de woonwijk. “Volgende maand is het weer een jaar dat er nog niets is gedaan aan de hal”, zei Anches. Abop-voorzitter Ronnie Brunswijk zei tijdens zijn toespraak echter dat het plan voor renovatie van de sporthal al is goedgekeurd binnen de Raad van Ministers. “Dis mi sjie nanga mi eygi ai. De uitvoering duurt lang omdat je mensen hebt die de zaak gaan willen stagneren.”

Brunswijk zei dat echter nog bewezen moet worden dat deze inderdaad wordt gebouwd. De partijvoorzitter zei dat de bouw van de hal een realisatie zal zijn van de Abop en de NDP. Zo meldt DWT-Online.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.