ABOP blijft in coalitie 

Uitstel verleggingsregeling knelpunt btw, zegt accountant Tewari
februari 16, 2023
Sport – 16 februari
februari 16, 2023
Show all

ABOP blijft in coalitie 

-Partijvoorzitter en vp Brunswijk vraagt om geduld en voorstellen

ABOP blijft de coalitie ondersteunen, ondanks haar voorzitter tevens vicepresident Ronnie Brunswijk ook meermaals zijn onvrede heeft geuit. De partij belegde woensdagavond een structurenvergadering naar aanleiding van het uittreden van de NPS uit de regering. Brunswijk maakte nogmaals gebruik van de gelegenheid om geduld te vragen van zijn achterban. Hij is ervan overtuigd dat het goed komt. Volgens hem heeft protesteren op dit moment weinig zin, omdat daarmee geen verbetering zal komen in de sociale noden.

Vicepresident én ABOP-voorman Ronnie Brunswijk. De partij blijft in de regering, terwijl de NPS besloten heeft er de brui aan te geven. Pertjajah Luhur komt donderdagvanavond bijeen om haar standpunt te bepalen.

“De coalitie betreurt het uittreden van de NPS, maar respecteert het besluit.” Zo luidt het na de aankondiging van de NPS. De coalitiepartijen gaan er vanuit dat deze stap niet in de weg staat van een verdere constructieve samenwerking met de NPS. De regering en de coalitie zullen, aldus het persbericht vanuit de communicatiedienst, in goed overleg deze aanpassing in goede banen leiden. Duidelijk is dat het regeringsbeleid, inclusief de behandeling van de Staatsbegroting 2023 en andere wetsproducten, worden voortgezet.

Comments are closed.