Abdoel ziet samenwerking NDP-VHP niet zitten

Ook OKB zou hertelling vragen
juni 1, 2015
Malaysia Airlines is ’technisch gezien failliet’
juni 1, 2015
Show all

Abdoel ziet samenwerking NDP-VHP niet zitten

Amzad Abdoel van de NDP ziet een samenwerking met de VHP niet zitten. De VHP heeft niet alleen het regeerbeleid van de afgelopen vijf jaren afgekraakt, maar ook een lastercampagne gevoerd op weg naar de verkiezingen en het volk onwaarheden voorgehouden, meent de NDP’er. “Ik heb er geen moeite mee als men wil samenwerken met de NPS, maar ik ben een felle tegenstander van een samenwerking met de VHP.”

De enige partij binnen V7 die toch nog “op niveau” campagne heeft gevoerd volgens Abdoel is de NPS. “Maar ik kies toch liever voor een samenwerking met DOE of Palu, laat de V7 nog een termijn in de oppositie gaan.” In geval de NDP toch anders beslist, zal Abdoel zich erbij neerleggen.

VHP-ondervoorzitter Radjkoemar Randjietsingh, één van de felle critici van het regeerbeleid, zegt dat de VHP de deuren openhoudt voor een samenwerking, maar benadrukt dat het aan de NDP ligt om toenadering te zoeken, gezien zij tot nu toe het meeste aantal zetels heeft. Aan de onderhandelingstafel zal meer duidelijkheid worden geëist over het financiële beleid van de afgelopen regeerperiode en wat er zal gebeuren met de Amnestiewet.

4 Comments

  1. Aniel Mataw schreef:

    Jij bent op heterdaad betrapt in de programma van je pirkhan wat voor nonsense zit je nu weer te kraaien

  2. Moniq-Vani Bis schreef:

    Gelijk hft hy, vhp zit vol negativiteit

  3. VHP heeft een slechte inborst.ik geef hem grootgelijk.

  4. Sander Emanuels schreef:

    Amzaad heeft geen moer te vertellen, net als de rest van die geweldige “paarse beweging”, maar dat weet hij ook wel, alleen een beetje media geil, dat ventje.. 🙁