Aanpak zwamp kerende dam Coronie moet grote agrarische projecten mogelijk maken

Dagbladen overzicht dinsdag 7 november 2017
november 7, 2017
Rotaract club plant de eerste 7 van de 50 bomen
november 7, 2017
Show all

Aanpak zwamp kerende dam Coronie moet grote agrarische projecten mogelijk maken

president komt binnenkort om plannen te ontvouwen
President Desi Bouterse brengt binnenkort een bezoek aan het district Coronie om enkele grootschalige plannen voor de ontwikkeling van het district aan de gemeenschap daar te ontvouwen.

Dit zei vice president Ashwin Adhin zondagmiddag in Coronie. Adhin was in het district samen met minister Soeresh Algoe van Landbouw veeteelt en visserij en  minister  van Sport en Jeugdzaken. Volgens de Vp moet dit bezoek gezien worden als een onderzoek missie om na te gaan hoe de Coroniaan denkt over maatregelen die genomen zullen worden aan de zwamp kerende dam in het zuiden van het district.

Deze Dam die het district beschermd tegen het water uit de kolossale Coroniezwamp moet verbreed en verhoogd worden. Het is volgens de vice president moeilijk om een bepaalde tijd aan dit streven te koppelen omdat er voor sommige zaken wat voorstudies moeten worden gepleegd. De president komt ook met een antwoord op de Boedelproblematiek die groot projecten in Coronie in het verleden vaker heeft gestagneerd zegt Adhin.

Vice president Ashwin Adhin. Hij vertoefde zondagmiddag in Coronie tezamen met minister Soeresh Algoe van Landbouw veeteelt en visserij en  minister Joan Dogojo van Sport en Jeugdzaken.

Comments are closed.