Aanhoudingen in zaak steekpartij Hermitage Mall

Nog geen rust over kandidatenlijst NDP-Para
april 6, 2015
NJP betreurt steekincindent en wijst jongeren op belang van vrede
april 6, 2015
Show all

Aanhoudingen in zaak steekpartij Hermitage Mall

In het onderzoek naar de steekpartij op het parkeerterrein achter TBL Cinemas in de Hermitage Mall, zijn twee verdachten aangehouden. Tijdens dit voorval kwam de 17-jarige Damien Pinas zaterdagavond te overlijden, de eveneens 17-jarige G.S. liep steekverwondingen op.

Volgens DWT, zouden de twee verdachten al enkele uren na het tragische incident zijn aangehouden. Het gaat om jongens van 15 tot 17 jaar. Onder de twee jeugdige verdachten bevindt zich ook de messentrekker. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Pinas en G.S. zich samen met nog twee andere vrienden op het parkeerterrein bevonden. Bij die gelegenheid maakten zij avances naar een groep meisjes. Dit zou niet in goede aarde zijn gevallen bij de drie verdachten; jongemannen die zich op de bromfiets bevonden. Er moet toen een woordenwisseling zijn ontstaan tussen de groep van Pinas en het bromfietstrio.

De woordenwisseling mondde uit in een vechtpartij waarbij één van de bromfietsers een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en Pinas en G.S. enkele steekverwondingen toebracht. Hierna is het drietal weggereden.Vermoedelijk heeft één van hen zijn bromfiets op de plaats van het misdrijf achtergelaten. De politie spoort de derde verdachte op. (Uit: DWT Online)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.