Behandeling Anticorruptiewet wordt vandaag afgerond
augustus 31, 2017
Dc Para houdt spoedbijeenkomst met recreatieoorden
augustus 31, 2017
Show all

4de editie Restaurantweek breekt aan

Wordt mix Surinaams met internationaal randje

De 4de editie van de restaurantweek komt eraan.” Tijdens deze editie moeten deelnemende  restaurants een fusion gebruiken van Surinaamse groenten en kruiden in combinatie met een internationale touch.”  Dit zegt Ruben Forster, organisator/coördinator van de Restaurantweek.

De restaurantweek is bedacht om restaurants te promoten en daarnaast iets terug te doen voor de gasten, in de vorm van een drie gangen menu, zowel een lunch- als diner. De organisatie is niet bang dat de huidige economische situatie de aanloop voor de restaurantweek zal verminderen, omdat vorig jaar ook al is bewezen dat de mensen gewoon willen genieten en sowieso ben je goedkoper uit met de prijzen tijdens deze week.

Vis restaurant Hook & Catch, die nog geen jaar bestaat, doet dit jaar voor de eerste keer mee. Ook wordt tijdens de restaurantweek hun cocktailbar gelauncht. Volgens Berryl MacDonald, Supervisor van Hook &Catch willen ze gasten de hele “beleving”  bij Hook & Catch meegeven. 

Berryl MacDonald, Supervisor van Hook &Catch. Het enige visrestaurant in Paramaribo, die dit keer voor de eerste keer mee doet met de restaurantweek.

De restaurantweek vindt plaats van 4 t/m 10 september. Voor een driegangen lunch betaalt men 95 srd en voor een drie gangen diner 135 Srd. Alle overige informatie is te vinden op de Fb pagina restaurantweekSu.

Comments are closed.