17e Jazz Festival in teken van “Amazonic Fushion”

10 Mobiel – Piet De Kapper Mohan – 24 oktober 2019
oktober 24, 2019
Biologische- en milieuvriendelijke verpakking nieuwe norm
oktober 24, 2019
Show all

17e Jazz Festival in teken van “Amazonic Fushion”

Een voorproefje van wat het publiek vrijdag en zaterdag kan verwachten op de zeventiende editie van het Suriname Jazz Festival op het poolterras van Jacana Amazon Wellness Ressort. Het thema dit jaar is: ‘An Amazonic Fushion’ en staat daarom in het teken van de samensmelting tussen artiesten Suriname en het buitenland. Hoofdmoot moet worden de optredens van jazzmuzikanten uit Frans-Guyana en Brazilië, bijgestaan door lokale artiesten. Vanwege een beperkt budget kan de organisatie zijn er minder optredens en is het festival beperkt tot twee dagen, zegt Manuella Ronokarijo van de organisatie.

Gast-artiesten Dennis en Regine Lapassion uit Frans-Guyana zijn blij met de uitnodiging van de organisatie. Het is niet de eerste keer dat ze op het podium staan op het Suriname Jazz Festival.

Dennis en Regine Lapassion. Samen met het duo Hian Moreira en Ariel Moura uit Brazilië zullen zij de hoofdmoot zijn vrijdag en zaterdag, tijdens de zeventiende editie van het Suriname Jazz Festival (Foto: Ruben Tjopawiro)

Comments are closed.