Slechts 1 nieuwe besmetting uit 52 testen
februari 23, 2021
President Santokhi ontkent dat staatshuishouding nog op leningen draait
februari 23, 2021
Show all

112 officieren Nationaal Leger beëdigd

President en opperbevelhebber van het leger Chandrikapersad Santokhi heeft dinsdag 112 officieren van het Nationaal Leger (NL) beëdigd. De groep heeft lang gewacht op de officiële bevordering. Bevelhebber Robert Kartodikromo gaf aan hoge verwachtingen te koesteren van de bevorderden. Ze hebben zich volgens de legerbaas optimaal van hun verantwoordelijkheden gekweten, ondanks de beëdiging nog niet rond was.

Bevelhebber Robert Kartodikromo tijdens de beëdiging van 112 legerofficieren. President Santhoki zei in zijn toespraak dat het uitblijven van benoemingen binnen het leger tot het verleden zal behoren. Volgens hem werkt het uitstel demotiverend op de manschappen en dat is niet wenselijk voor de organisatie. Aan het Ministerie van Defensie is de opdracht gegeven om te werken aan een carrièreplanning binnen het leger.

Opperbevelhebber en president Chan Santokhi die sprak bij de beëdiging van een groot aantal legerofficieren. Dinsdag werden na een lang wachten in totaal 112 van hen bevorderd.

Comments are closed.