103 eigenaren krijgen sleutels woning Leiding 10 A

NPS presenteert jonge en nieuwe gezichten bij Opo Yari bijeenkomst vanavond
februari 9, 2014
Kinderhuis Open poort ontvangt donatie van firma Edward Bihary
februari 9, 2014
Show all

103 eigenaren krijgen sleutels woning Leiding 10 A

President Desi Bouterse heeft zaterdag de eerste sleutels uitgereikt aan de nieuwe eigenaren van 103 woningen op Leiding 10 A. De huizen zijn gebouwd door de aannemer Hurricane Steel. Er werd door onder andere de president, veel lof toegezwaaid aan de werkgroep Herstructurering Huisvestingssector, onder leiding van Etienne Boerenveen.

De werkzaamheden op dit project in Wanica zijn op 17 oktober 2012 begonnen. Na ruim een jaar worden deze woningen overhandigd aan de gelukkige eigenaars. In zijn korte toespraak zei de president dat er nog veel meer huizen gebouwd zullen worden.

Het is de regering volgens het Staatshoofd menens de sociale agenda van zijn kabinet af te werken en gaat voorbij aan mensen die alleen maar kritiek leveren. “Hoe meer ze ons aanvallen, hoe harder we gaan werken”, stelde de president. Binnen drie weken wordt een begin gemaakt met de opzet van een fabriek door een Chinese firma in samenwerking met enkele grote lokale bedrijven, die 1500 tot 2000 pre-fab woningen gaat produceren voor Suriname en de regio. Het gaat om een productie van ruim 20.000 woningen per jaar. De fabriek verrijst in Smalkalden, Para-Oost.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.