90 seconden 3 december 2016 – Pedofielenbende

Nr. 1: 24K Magic
december 3, 2016
Dagbladen overzicht 05 december
december 5, 2016
Show all

90 seconden 3 december 2016 – Pedofielenbende

We zijn de laatste maand ingegaan van het jaar. Het is december, feestmaand. Hou ook de activiteiten rondom de jaardag van Radio 10 in de gaten. 10 december moet het gebeuren in het AK stadium, met als hoofdattractie onze eigen Kenny B.

Welkom erbij, het is 90 seconden! Je kent het nummer 410881 kan je bellen en blijf ook vooral smsen, niet alleen tijdens 90 seconden maar ook voor de jaardagactiviteiten die gehouden worden in het kader van 20 jaar Radio 10. Het nummer is 8562442, daarop kan je smsen en voor het komend uur doen we 90 seconden en laat je mening even horen.

Wat hebben we gehad, heb je daarnet gehoord in dat spotje van NDP een Castro avond aanstaande zondag i.v.m. het heengaan van de Cubaanse leider Fidel Castro. Onze eigen president was ook aanwezig tijdens de ceremoniële rouwplechtigheden op Cuba.

Hou ook de Wet Dierenwelzijn in de gaten. Het parlement heeft deze week ook het een en ander daarover besproken, gediscussieerd.

En we moeten feliciteren onze eigen Jaleesa Pigot met het behalen van de derde plaats van Miss Supranational. Ook Miss Photogenic heeft ze gehaald, zeker een prestatie om mee te mogen pronken als land. Het is de eerste keer dat Suriname zo hoog aangeschreven wordt als het gaat om haar schoonheid, maar dat wisten we al jaren!

Er waren ook onstuimigheden, ik denk aan wat moordzaken, man die zijn vriendin heeft vermoord en dat zijn dingen die af en toe ook voor wat onstuimigheid zorgen in de samenleving, maar we komen zo meteen terug op onze topic voor deze week.

En deze week werd ook bekend dat een pedofielenbende onze jongeren bezig heeft gehouden de afgelopen dagen. Heeft ze bedreigd, heeft ze misbruikt, verkracht en het vervelende nieuws dat ook bij komt kijken is dat een paar van deze leden HIV geïnfecteerd zijn. Is zeker iets dat voor de nodige discussies heeft gezorgd, overal op social media, in de stad, in de bus, taxi, bij de bushalte noem maar op. De mensen, de jongeren zijn bedreigd geworden en zover gekregen om seks te hebben met de pedofielen, waarvan sommigen geïnfecteerd zijn en hun nadien gewoon zeggen van hey je hebt seks bedreven met een HIV geïnfecteerd persoon en de opdracht was om het door te geven en in een kleine samenleving als Suriname, hoe ga je daarmee om? Laat het even horen.

 

Comments are closed.