Dagbladen overzicht 24 september
september 24, 2014
Vandaag in het Verleden
september 24, 2014
Show all

Today in Pop History

24 sept. 1958:

Billboard pop hit nummer 1 is “It’s All In The Game” van Tommy Edwards.

 

 

24 sept. 1968:

Billboard pop hit nummer 1 is “Hey Jude” van The Beatles. Deze hit is de grootste aller tijden en bezet gedurende 9 weken de eerste plaats.

 

 

24 sept. 1988:

“Don’t Worry, Be Happy” van Bobby McFerrin is de eerste à cappella song die de eerste plaats van de Billboard Hot 100 haalt. Deze hit brengt George Bush Sr. in problemen wanneer de hoopvol gestemde Republikein de song gebruikt voor zijn verkiezingscampagne zonder toestemming daartoe te hebben van McFerrin.

 

 

24 sept. 1993:

De voormalige drummer van Guns ’N Roses, Steven Adler, bereikt overeenstemming voor de uitbetaling van een schadevergoeding van 3,5 miljoen dollar in het proces dat hij de band en managers had aangespannen. Adler was uit de band gezet omdat hij maar niet van zijn heroïneverslaving af kon komen.

 

 

24 seot. 1995:

De boot van Emilio en Gloria Estefan komt in aanvaring met een jet-skiër, die het ongeluk niet overleeft.

 

 

24 sept. 1998:

Steven Adler, voormalig drummer van Guns ’N Roses, 33 jaar, wordt een gevangenisstraf van 150 dagen opgelegd wegens mishandeling van twee vrouwen die hij had uitgenodigd. De veroordeling had eveneens betrekking op het zich niet houden aan de voorwaardelijke straf die hem eerder was opgelegd wegens huiselijk geweld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *