Stichting Regionale Gezondheidsdienst(RGD)ontvangt Ambulance voor Commewijne

Justitieminister pleit voor betere bescherming instituten
december 13, 2016
SURINAME NAAR VIJFDE CONSUDE GAMES
december 13, 2016
Show all

Stichting Regionale Gezondheidsdienst(RGD)ontvangt Ambulance voor Commewijne

De stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) heeft maandag bij het hoofdkantoor aan de Johan Adolf Pengelstraat een ambulance gekregen voor het district Commewijne. De overdracht werd gedaan door ondernemer Humphrey Kramawitama. Hij koos hiervoor in plaats van een groot verjaardagsfeest. Het idee is ontstaan na een gesprek met districtscommissaris Remy Pollack.

“We gaan er zeker goed gebruik van maken. Met deze ambulance gaan wij onze dienstverlening zeker opvoeren”, sprak Edwin Noordzee, waarnemend directeur van de RGD. Hij benadrukte dat de donatie niet alleen voor Commewijne belangrijk is, maar ook voor de organisatie zelf, omdat een ambulance nodig was om een betere dienstverlening te garanderen op het gebied van gezondheidszorg in het district.

Pollack blikt positief terug op het initiatief van de ondernemer. “Hij heeft het hart op de juiste plaats. Als dc moet je benadering naar de mensen van het district goed zijn als je samenwerking verwacht.” De burgervader noemt de donatie het bewijs van eigen kunnen, dat wordt aangewakkerd door Commewijne Egi Du’. Dit is een gedachte die al enige tijd leeft binnen de gemeenschap van het district.

Kramawitama werkt momenteel ook mee aan de totstandkoming van een begraafplaats te Tamanredjo. Volgens Pollack heeft hij vaker op eigen initiatief geholpen met het uitvoeren van sociale projecten in Commewijne. DWT

Comments are closed.