Sportverslagen – 23 juli 2019

Dieridentificatie en traceerbaarheidssysteem in de maak
juli 23, 2019
10 Mobiel – Chantal Rijker – 23 juli 2019
juli 23, 2019
Show all

Sportverslagen – 23 juli 2019

SBA

Ruckers heeft zich als eerste geplaatst voor de finale van de mannenhoofdklasse. Het team won zondag game 4 in de best-of-five-halvefinaleserie tegen De Schakel met 85-73 en is dankzij een 3-1 seriezege finalist in de hoogste divisie van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA). De tweede finalist komt uit de andere halvefinaleserie tussen Yellow Birds en SCVU. Nadat SCVU zondag game 4 met 78-59 won staat het nu 2-2 en spelen de twee teams dinsdagavond een beslissende game 5. De wedstrijd in de Anthony Nesty Sporthal gaat om acht uur van start.

Buitenlands

In de jacht op gewenste versterkingen lijkt Arsenal uit te komen bij Dani Ceballos. De Londense club huurt de middenvelder naar verluidt voor één seizoen van Real Madrid, zonder optie tot koop. De 22-jarige Spanjaard speelde de afgelopen twee jaar 56 duels voor de Madrilenen. Arsenal zou ook bijna rond zijn met Saint-Étienne-verdediger William Saliba. De achttienjarige Fransman kost zo’n 30 miljoen euro en wordt eerst nog een jaar verhuurd aan Saint-Étienne.

We mogen dit toch wel een opvallende transfer noemen, want Nabil Fekir verruilt Olympique Lyon voor Real Betis. De Fransman (21 interlands), die vorig jaar op het laatste moment niet voor 65 miljoen naar Liverpool ging, vertrekt voor ‘slechts’ 19,75 miljoen euro. De 26-jarige middenvelder tekent voor vier jaar bij de nummer tien van het afgelopen seizoen in La Liga. Ook broer Yassin Fekir verkast van de Franse topclub naar Betis.

Comments are closed.