Sportverslagen – 17 juni 2019

Tekort aan vaccins nog deze week opgelost, zegt minister Elias
juni 17, 2019
10 Mobiel – Astrid Kemble – 17 juni 2019
juni 17, 2019
Show all

Sportverslagen – 17 juni 2019

SVB:

Eerste Divisie: Tweede Divisie: Bekercompetitie:
Leo Victor-ACoconut 6-1 Botopasi -Inter Moengo Tapoe 0-7 Papatam-PVV 2-1 Robinhood-Notch 2-0 Zaterdag: Flamingo – Happy Boys 1-3 Slee Jr-Flora 2-1 Tahiti-Real Moengo Tapoe 6-2   Kwartfinalisten: Flora, Leo Victor, Walking Boyz Company, Happy Boys, Junior, Inter Moengotapoe, Santos en West United.

SBA:

Heren Hoofdklasse:
Zondag: De Arend-CLD 81-58 SCVU-Ruckers 64-60

Internationaal Sport

Copa America:

Groep A: Groep B: Groep C:
Dinsdag: Bolivia-Peru Brazilië-Venezuela Zondag: Paraguay-Qatar 2-2 Zondag: Uruguay-Ecuador 4-0 Maandag: Japan-Chile

Concacaf Goldcup:

Groep B: Groep C: Groep D:
Zondag: Haiti-Bermuda 2-1 Costa Rica-Nicaragua 4-0 Maandag: Curaçao-El Salvador Jamaica-Honduras Dinsdag: Panama-Trinidad en Tobago Verenigde Staten-Guyana

WK Vrouwen:

Groep E: Groep F:  
Zaterdag: Nederland-Kameroen 3-1 Canada-Nieuw Zeeland 2-0 Zondag: Zweden-Thailand 5-1 Verenigde Staten-Chili 3-0  
Groep A: Groep B: Groep C:
Maandag: Zuid-Korea-Noorwegen Nigeria-Frankrijk Maandag: China-Spanje Zuid-Afrika-Duitsland Dinsdag: Italië-Brazilië Jamaica-Australië

Paris Saint-Germain-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi accepteert geen sterrengedrag meer van zijn spelers. De zakenman uit Qatar vindt dat ze meer moeten doen, dus harder moeten werken. PSG werd afgelopen seizoen weliswaar kampioen van Frankrijk, maar dat was niet genoeg om de torenhoge ambities waar te maken. In de achtste finales van de Champions League werd een 0-2-uitzege bij Manchester United alsnog verspeeld door de return met 1-3 te verliezen. Al-Kehlaïfi baalt dat het geld dat hij in de club heeft gepompt nog niet tot het gewenste resultaat heeft geleid.

Nick Nurse is aangesteld als bondscoach van het Canadese basketbalteam bij het WK in China in september. Dat heeft de Amerikaan, die de Toronto Raptors vorige week naar hun eerste NBA-titel leidde, laten weten. De 51-jarige Nurse pakte in zijn eerste seizoen bij de Raptors direct de NBA-titel, de eerste ooit voor een Canadese ploeg. Nurse was tijdens de Olympische Spelen in 2012 assistent-coach van Groot-Brittannië. Waarschijnlijk zal hij Canada ook coachen tijdens de Spelen in Tokio in 2020. Canada is op het WK ingedeeld in groep H met Litouwen, Australië en Senegal. Voor de Canadezen is het de eerste WK-deelname sinds 2010.

Comments are closed.