Amnesty: Dwangarbeid rond bouw stadion WK 2022
maart 31, 2016
Today In Pop History  
maart 31, 2016
Show all

Sport 31 maart

Voetbal:

Ajax zou FC Utrecht hebben laten weten komende zomer maximaal vijf miljoen euro over te hebben voor Sébastien Haller. Dat berichten het AD en Voetbal International donderdagochtend. FC Utrecht denkt naar verluidt aan een bedrag van minimaal acht miljoen euro, ook omdat afgelopen winter Norwich City al bereid was 8,5 miljoen euro neer te leggen voor Haller. Destijds zag de spits zelf af van een transfer naar de Premier League-club. Hallers contract bij FC Utrecht loopt medio 2019 af.

 

Voormalig Manchester United-manager Alex Ferguson vindt dat Leicester City het verdient om dit seizoen de titel te veroveren in de Premier League. De ‘Foxes’ verdedigen met nog slechts zeven duels te gaan een voorsprong van vijf punten op nummer twee Tottenham Hotspur.

 

De FIFA heeft Emmanuel Eboué voor één jaar geschorst omdat hij zijn voormalige zaakwaarnemer Sébastien Boisseau nog een bedrag verschuldigd is. Dat meldt de wereldvoetbalbond donderdag in een verklaring op de website. De 32-jarige Eboué tekende eerder deze maand een contract bij Sunderland, dat tegen degradatie strijdt in de Premier League. Als de Ivoriaanse verdediger alsnog over de brug komt, vervalt de schorsing.

 

 

NBA:

Gisteren: Vandaag :
Atlanta97- Toronto 105

Denver109– Memphis 105

Phoenix94 – Milwaukee105

Los Angeles Clippers99 -Minnesota 79

New York 89 – Dallas 91

New Orleans92 – San Antonio 100

Golden State 103– Utah 96

Washington 111– Sacramento 120

Miami 100- Los Angeles Lakers 102

 Brooklyn – Cleveland

Orlando            – Indiana

Chicago            – Houston

Denver -New Orleans

Los Angeles Clippers – Oklahoma City

Boston – Portland

 

Comments are closed.