China zet plannen verkiezing Hongkong door ondanks verzet’
juni 18, 2015
Sranan Odo
juni 18, 2015
Show all

Sport 18 juni

Voetbal

Copa America

Gisteren:

Womans World Cup

Gisteren:

Groep C

Brazilie-Columbia0-1

 

Vandaag:

Peru-Venezuela

Groep F:

Engeland-Columbia 2-1

Mexico-Frankrijk 0-5

 

Groep E

Costa Rica-Brazilie 0-1

Zuid Korea-Spanje 2-1

   

 

Een Spaanse rechtbank heeft een klacht in behandeling genomen van een Braziliaanse investeringsmaatschappij over de transfer van Neymar van Santos naar Barcelona in 2013.

Het bedrijf (DIS) bezat 40 procent van de transferrechten toen de aanvaller nog bij zijn Braziliaanse club speelde. Door schimmige praktijken kreeg het financieringsfonds volgens eigen berekeningen uiteindelijk minder dan de helft van het bedrag waarop de firma feitelijk recht had.

 

Carlos Tevez lijkt na meer dan tien jaar terug te keren bij Boca Juniors. Juventus is bereid om de 31-jarige Argentijn te laten vertrekken. “Ik denk dat Carlos naar huis wil”, zegt Juventus-directeur Pavel Nedved woensdag tegen Sky Italia. “Hij heeft ons dit jaar zoveel gegeven, maar het lijkt erop dat zijn besluit vaststaat.”Tevez speelt sinds medio 2013 voor de ‘Oude Dame’ en werd twee keer landskampioen met de ploeg uit Turijn. Afgelopen seizoen was hij goed voor twintig competitiegoals in 32 wedstrijden.

 

Micah Richards stapt over van Manchester City naar Aston Villa. De 26-jarige Engelsman verhuist transfervrij naar Birmingham en ondertekent een contract voor vier jaar bij zijn nieuwe club.

Dat meldt Villa woensdag op de clubsite. De dertienvoudige international speelde in het afgelopen seizoen op huurbasis voor Fiorentina in Italië. Met de komst van Richards lijkt Aston Villa in te spelen op het vertrek van aanvoerder Ron Vlaar, die nog niet heeft bijgetekend bij zijn Engelse werkgever.

Comments are closed.