Unieke masterclass ‘Local Content’ voorafgaand aan Surimep 2014
juni 13, 2014
Today in Pop History
juni 14, 2014
Show all

Sport 13 juni

Openings wedstrijd WK 2014 Brazilie, Sao Paulo

Gisteren Vandaag
Game 1, Group ABrazilie- Croatie 3-1 Mexico-Kameroen 13.00uSpanje-Nederland 16.00u

Chili-Australie19.00u

 

Op de tweede dag van het WK in Brazilië treedt het Nederlands elftal aan tegen Spanje. De herhaling van de finale van 2010 begint. Verder speelt Mexico tegen Kameroen en staat Chili tegenover Australië.

In Chili vreesde men dat Vidal een groot deel van het WK voetbal in Brazilië aan zich voorbij moet laten gaan. De speler van Juventus is echter op tijd fit om het wereldkampioenschap te starten. In de eerste groepswedstrijd staat een interland tegen Australië op het programma. In mei onderging Vidal nog een kijkoperatie. De vrees voor de afwezigheid van de middenvelder was daardoor gegrond. Zijn knie herstelde echter dusdanig snel dat hij er tegen Australië weer kan staan.

Cristiano Ronaldo heeft gisteren de training van Portugal moeten staken vanwege zijn knieblessure. De aanvaller verliet de oefensessie vroegtijdig met een ingepakte knie. Het is nog onbekend hoe ernstig de blessure van Ronaldo is. De 29-jarige Portugees trainde ruim een week geleden al individueel vanwege een beschadiging aan zijn linkerdijbeen en een peesontsteking in de knie.

NBA

gisteren vandaag
San Antonio at Miami 107-86Game 4 – Spurs lead 3-1 No games

 

De San Antonio Spurs zijn goed op weg om zich voor de vijfde keer tot kampioen in de NBA te kronen. De Spurs wonnen de vierde wedstrijd in de Finals met 86-107 op het veld van de Miami Heat en staan nu 3-1 voor. Wie vier keer wint, is kampioen.

De Heat moesten stevig voor de dag komen na het verlies in Game 3. Het waren echter de bezoekers uit San Antonio die alweer het beste uit de startblokken schoten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *