Regian Eersel verdedigd titel over enkele uren

Herstelplan 2020-2022 aangenomen door regering
maart 19, 2021
Renzo Tjon A Joe vandaag in actie op de Zuid-Amerikaansezwemkampioenschappen in Argentinië
maart 19, 2021
Show all

Regian Eersel verdedigd titel over enkele uren

Regian Eersel, de ONE Championship lichtgewicht wereldkampioen uitkomend voor Suriname, verdedigd over enkele uren zijn titel tegen Mustapha Haida in Singapore. Voor Eersel is het de derde keer dat hij voor de titel strijdt, In mei 2019 veroverde hij de titel dankzij een beslissingsoverwinning op kickbokslegende Nieky Holzken. In Oktober 2019 verdedigde hij de titel in een rematch tegen Holzken.

Eersel noemt de voorbereidingen naar dit gevecht toe speciaal

De tegenstaander van Eersel Mustapha Haida is geen onbekende in de vechtsport wereld. Hij is een Marokkaans-Italiaanse Muay Thai-kickbokser die uitkomt in de middengewicht- en weltergewichtdivisies. Hij vocht voor GLORY, SUPERKOMBAT, Kunlun Fight en Bellator Kickboxing.Eersel vindt hem een goede vechter ,”maar hij is niet beter dan ik”, zegt Eersel tegen Radio 10.

Eersel verwacht dat het een zware en spannende partij wordt maar desondanks, heeft hij geen veranderingen aangebracht aan zijn normale training en voorbereiding.

U hoorde Regian Eersel de ONE Championship lichtgewicht wereldkampioen die over enkele uren zijn titel verdedigd tegen Mustapha Haida. Het evenement fists of fury III wordt vanaf 09.30u live uitgezonden via de STVS.

Comments are closed.