De Telesur 10 Mobiel Sadhana Mohan
maart 30, 2016
Dagbladen overzicht 31 maart
maart 31, 2016
Show all

Ramautarsing nieuwe voorzitter van de VES

Winston Ramautarsing is woensdagavond, bij enkele kandidaatstelling, gekozen tot nieuwe voorzitter van de Vereniging van Economisten in Suriname (VES). De overige bestuursleden zijn: Waddy Sowma (ondervoorzitter), Brigette van Hetten (secretaris), Steven Debipersad, penningmeester en John Ramdat Tewarie (commissaris).

Op de algemene ledenvergadering is tevens het jaarprogramma gepresenteerd en goedgekeurd. De VES zal in dit verenigingsjaar haar traditionele activiteiten zoals CEO Talks, de nieuwjaarsreceptie, lezingen en discussieavonden en bedrijfsbezoeken, blijven uitvoeren.

De vereniging zal ook een bijdrage leveren om te komen tot diversificatie van de Surinaamse economie. De VES zegt zich er bewust van te zijn dat de ‘non renewable resources’ zoals goud en aardolie eens op zullen raken. “Tevens hebben we ervaren dat de traditionele mijnbouwsectoren alleen, niet die brede basis vormen waarop structurele en duurzame macro-economische groei gerealiseerd kan worden,” zegt de VES in een persbericht. Waddie Sowma heeft de vereniging twee termijnen geleid. Hij blijft in het bestuur als ondervoorzitter. Starnws/Persb(

Comments are closed.