‘Protestmanifestatie is slechts begin van stappenplan’

Ministers Caricom bezorgd over plaatsen op zwarte lijst
mei 23, 2017
22 doden en tientallen gewonden bij explosie na concert Ariana Grande in Manchester
mei 23, 2017
Show all

‘Protestmanifestatie is slechts begin van stappenplan’

NPS-voorzitter Gregory Rusland zegt in gesprek met de Ware Tijd dat de protestmanifestatie van de gezamenlijke oppositie slechts het begin is van een stappenplan. Hij heeft namens de overige partijleiders zaterdag na afloop van de bijeenkomst een verklaring voorgelezen, waarin de regering wordt opgeroepen om ‘onmiddellijk concreet beleid te voeren’.

De president moet terstond zijn mandaat teruggeven, indien hij dit wanbeleid continueert en er geen verlichting komt. Rusland, die de protestmanifestatie van zaterdag succesvol noemt, zegt dat nu uitgekeken zal worden hoe de regering zal reageren op het signaal dat is afgegeven.

Rusland geeft aan dat er daaraan nog geen concrete termijn is verbonden. Het zal in elk geval geen jaren duren. Een belangrijk moment is de komende begrotingsbehandeling waar meer duidelijkheid moet komen over de beleidsrichting van de regering. Als blijkt dat er geen gehoor is gegeven aan de oproep zal het stappenplan vervolgd worden, maar de politicus wil daarover niet veel kwijt.
Hij laat wel doorschemeren dat er een scherper signaal zal worden afgegeven, weliswaar “stapsgewijs, overzichtelijk en transparant”

Comments are closed.