President houdt zich bezig met Oplossing Waterprobleem Henar,

Magic Ten – 6 november 2021
november 6, 2021
Zichtbaarheid militairen op straat moet veiligheidsgevoel vergroten
november 8, 2021
Show all

President houdt zich bezig met Oplossing Waterprobleem Henar,

DC en parlementariërs bespreken noodoplossing met bewoners

Er wordt naarstig naar een noodoplossing gezocht voor de bewoners van het ressort Henar in het Nickerie die vanaf vrijdagmiddag zonder drinkwater van de SWM zitten. Deze boodschap is zondagmorgen overgebracht door districtscommissaris Senrita Gobardan en parlementariërs Jakry, Matsaleh Gauwrie en Hariet Ramdien van de VHP in Nickerie. Enkele bewoners van Henar hadden zich verzameld nabij de Henarbrug waar ze werden toegesproken door de burgermoeder en, volksvertegenwoordigers. De bewoners zijn niet te spreken over het feit dat de drinkwater situatie die reeds 18 maanden aan het verslechteren is nu helemaal is komen weggevallen. Ook hebben ze geen goed woord over voor het gedrag van leden van de bestuursdienst bij de waterdistributie.

Volgens DC Gobardan en parlementariër Ramdien heeft de president de oplossing van het waterprobleem in Henar dit weekend naar zich toegetrokken en zullen er reeds maandag gesprekken worden gevoerd met bedrijven die nieuwe waterbronnen voor dit gebied kunnen aanboren. Ondertussen zullen meer tankwagens naar Nickerie worden gedirigeerd.

Het waterprobleem van de meer dan 1100 huishoudens te Henar werd dit weekend breedvoerig besproken met president Santhokie die in zijn hoedanigheid van voorzitter van de VHP verschillende bijeenkomsten in Nickerie heeft gehouden.

Comments are closed.