Polytechnisch College levert weer afgestudeerden

Vissers met meerdere visvergunningen moeten inleveren
september 9, 2019
Info 10 – Liefde voor dieren – 9 september 2019
september 9, 2019
Show all

Polytechnisch College levert weer afgestudeerden

Het Polytechnisch College (PTC) heeft weer afgestudeerden geleverd. In het weekeinde mochten 38 studenten hun diploma in ontvangst nemen, bij de tweede uitreiking van het jaar voor PTC. Het gaat om afgestudeerden in richtingen variërend van ICT, Werktuigbouwkunde, Infrastructuur, International Agro Business en Electrotechniek. Op de diploma-avond werden ook de zes best geslaagden bekendgemaakt. De overall best geslaagde is Jessica Imanredjo. Ze draagt nu de titel ‘Bachelor in ICT’ voor haar naam.

Volgens PTC-directeur Robby Holband is het afgelopen collegejaar best zwaar geweest voor zowel het instituut als de studenten. Met het behalen van hun diploma hebben ze een nieuwe mijlpaal in hun leven bereikt.

‘Bachelor in ICT’ Jessica Imanredjo vertelt aan Radio 10 dat een affiniteit met informatie en technologie haar erdoor heeft geholpen. Haar collegeperiode heeft ze verder als leerrijk ervaren.

Alle best geslaagden van het PTC krijgen elk van de Stichting Studenten Welzijn en Huisvesting een perceel. Het gaat om een pilotproject dat een initiatief is van de stichting in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB). In maart werden er al aan best geslaagden percelen verstrekt. De vertegenwoordiger van de stichting, Melvin Bouva, zegt aan Radio 10 dat het doel is om ook de best geslaagden van andere HBO instituten en de Anton de Kom Universiteit tegemoet te komen met een stuk grond.

Tot zover Melvin Bouva die de stichting Studenten Welzijn en Huisvesting vertegenwoordigde op de diploma-uitreiking van het Polytechnisch College, het afgelopen weekeinde. Het ligt in de bedoeling het pilotproject waarbij de best geslaagden van PTC een perceel krijgen, wordt opgenomen in het gronduitgiftebeleid van het Ministerie van RGB.

Comments are closed.