Wet Bescherming Moederschap is eerste aanzet, maar nog geen volledige bescherming
april 10, 2019
10 Mobiel – Allysa Esseboom – 10 april 2019
april 10, 2019
Show all

Politie krijgt nieuwe voertuigen

Met de aanschaf van 77 Ssangyong Musso dubbel cabine pick-ups, zal het Ministerie van

Justitie en Politie (Juspol), de algehele veiligheid in het land verhogen. Dat is verwachting die Anand Pherai, directeur van Rudisa Motors, overbracht aan JusPol-minister Stuart Getrouw. De politievoertuigen zijn dinsdag symbolisch overgedragen.

De nieuwe voertuigen gaan volgens de bewindsman de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de politie verhogen. Dat is onderdeel van het veiligheidsplan van de politie dat nu wordt uitgevoerd. Getrouw is er dan ook van overtuigd dat er een verlichting zal optreden in voornamelijk de bestrijding van de verkeers- en zware criminaliteit.

Juspol minister Stuart Getrouw in gesprek met Radio10. De minister nam maandag op het hoofdkwartier van Rudisa Motors symbolisch de eerste sleutel van een gloednieuwe Ssangyong dubbel cabine pick-up, bestemd voor de politie, in ontvangst. Rudisa staat in voor het trainen van het technische personeel van het ministerie, met betrekking tot het onderhoud van de voertuigen. Specifiek hiervoor is een Koreaanse deskundige overgevlogen.

Comments are closed.