Platinum SZF-pas voor leden regering en hun gezinnen

Regering ziet toe op strikte naleving maatregelen regulering valutamarkt
december 15, 2016
Storting vanaf US$/euro 3000 herkomst aantonen
december 15, 2016
Show all

Platinum SZF-pas voor leden regering en hun gezinnen

Het Staatsziekenfonds (SZF) heeft aan medische specialisten in een brief meegedeeld dat voor de president, vicepresident, ministers en hun gezinsleden een pasje met de vermelding ‘Platinum’ ter identificatie is verstrekt. “De ziektekostenregeling van voornoemde groep wordt door het SZF niet volgens de gangbare SZF-procedure afgehandeld,” deelt de verzekeraar mee aan de specialisten.

Het SZF is per 1 november op verzoek van de Staat Suriname belast met de uitvoering van de ziektekostenregeling van de leden van de regering. “Vanwege de confidentie is er geen SZF-nummer geplaatst op deze SZF-kaart”, staat in de brief aan de medische specialisten.

Op verwijzing van de huisarts zal de SZF-verzekerde zich tegen overlegging van de Platinum SZF-kaart en de garantiebrief, bij de specialisten aanmelden. “In acute gevallen wordt gevraagd om betrokkene alvast te behandelen en vervolgens op de eerstvolgende werkdag bij het SZF te informeren over de behandeling. De garantiebrief zal dan alsnog worden verstrekt. Zo wordt vermeld in de brief.  Behandeling van de declaratie van deze speciale groep geschiedt binnen twee weken na ontvangst. Starnws

Comments are closed.