Onduidelijkheid en ontevredenheid bij uitslag AVD

Vrees voor gevolgen kwik in binnenland leidt tot meer abortussen bij Wajana vrouwen
april 15, 2015
Bond Ashiana stelt ultimatum aan minister Amafo
april 15, 2015
Show all

Onduidelijkheid en ontevredenheid bij uitslag AVD

Nadat het bestuur van de BVSS een jaar geleden eigendunkelijk de uitslag van de 50ste Avondvierdaagse had veranderd, zijn er dit jaar weer verrassingen. Gisteren werd de uitslag van de net gelopen wandelmars bekendgemaakt.

Onder andere bij de groep van de Surinaamsche Bank ontstond verontwaardiging. Die kreeg te horen, dat zij aanvankelijk op een gedeelde plaats waren geëindigd samen met de groep van de Surinaamse Luchtvaart maatschappij. Maar dat, zo klonk de uitleg, een tot dan onbekende SMS-beoordeling, de doorslag zou hebben gebracht. U hoort de Hoofdleidster van de DSB-groep, Kelley Soesman, die haar verbazing uitspreekt.

2 Comments

  1. Regillio Wyndal schreef:

    Hmmm typish Su. Wanneer worden we volwassen om een neutrale bril op te zetten en de juiste beslissingen te nemen inplaats van dingen ingewikkelder te maken. One love. Taliban.

  2. Diana Rodriguez schreef:

    Er is altijd maar 1 winnaar. En men moet zich houden aan de uitslag van BVSS. Dit betitel ik als onsportief gedrag en geen niveau hebben met zulke uitlatingen. Zoals meneer Olivieira het zei geen etische normen hebben. Dit is de uitslag SLM nummer 1 een verdiende winnaar. Vind de persoon we’ll erg zielig en triest met de zeer onsportieve uitlatingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *