Marktmeester Lecton blij met snelle aanpak SWM bij herstel breuk hoofdbuis Saramaccastraat

Keti Koti-viering officieel 2 juli
juni 22, 2018
Bouterse prijst organisatie staatsbezoek; veel huiswerk
juni 22, 2018
Show all

Marktmeester Lecton blij met snelle aanpak SWM bij herstel breuk hoofdbuis Saramaccastraat

Het had een haartje gescheeld of de hele binnenstad en delen van Paramaribo Noord zaten afgelopen dinsdag zonder water. Eerder deze week werd nog melding gemaakt van het springen van een 12 duim transportbuis van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij(SWM) aan de Saramacca straat.

Aan de nieuwsdienst van Radio10 zegt marktmeester John Lecton enorm opgelucht te zijn dat erger voorkomen is. De comsumptie en het verbruik van water is namelijk van groot belang voor de Centrale Markt en omliggende bedrijven. Lecton is ingenomen met de snelheid waarmee werknemers van de SWM zich gedurende de nachtelijke uren onvermoeibaar hebben ingezet om de breuk onder het wegdek te herstellen.

 

Marktmeester John Lecton in gesprek met Radio10. Lecton is onder de indruk van de enorme inzet, die medewerkers van SWM de afgelopen dagen hebben getoond bij het herstellen van een enorme breuk in de 12 duim watertoevoer buis nabij de Centrale Markt. De SWM heeft met man en macht gewerkt om “erger te kunnen voorkomen”.

Comments are closed.