Klokkenluider Krishna Mathoera ingenomen met vordering onderzoek “drugs”boot

VHP wil met versoepeling regels partij stuwen naar ruime verkiezingswinst
maart 13, 2018
Schooljeugd actief betrokken bij Earth Hour 2018
maart 13, 2018
Show all

Klokkenluider Krishna Mathoera ingenomen met vordering onderzoek “drugs”boot

Parlementarier verwacht gerichte beleidsaanpak indamming drugscriminaliteit

VHP-volksvertegenwoordiger Krishna Mathoera is blij dat er zichtbare vorderingen worden geboekt in de kwestie rond de duikboot affaire. Mathoera die de kwestie rond de vermoedelijke drugsboot in Saramacca wereldkundig heeft gemaakt, is van oordeel dat de samenleving voldoende geïnformeerd moet worden over  zeer ernstige zaken.

De parlementariër zegt dat de regering in eerste instantie gefaald zou hebben om met een heldere verklaring over de vondst van het vermoedelijke drugsvaartuig te komen. Mathoera is het eens met waarnemend Justitieminister Ferdinand Welzijn, dat het Openbaar Ministerie alle ruimte moet krijgen, een grondig onderzoek in te stellen naar de herkomst van de duikboot.

De regering doet er volgens Mathoera beter aan om met een gerichte en duidelijke beleidsaanpak, de om zich heen grijpende drugshandel aan banden te leggen.

Krishna Mathoera, volksvertegenwoordiger namens de VHP in het parlement. Het niet voldoende willen aanpakken van de drugscriminaliteit zal nadelige consequenties voor ons land kunnen hebben in bijvoorbeeld de belemmering op het gebied internationale samenwerkingsverbanden en stremming in handelsverkeer.

Comments are closed.