Groot deel binnenstad dinsdag afgesloten

Oppositie bereid samenleving voor op puinhoop die opgeruimd moet worden
april 25, 2017
Bij start 15e vaccinatieweek in Nickerie: Minister Pengel van Volksgezondheid zegt dat geld er is voor aanschaf voldoende vaccins
april 25, 2017
Show all

Groot deel binnenstad dinsdag afgesloten

Een groot deel van de binnenstad wordt dinsdag vanaf 09.00 uur afgesloten voor het verkeer. Het bestemmingsverkeer zal ook niet worden toegelaten, meldt de politie Public Relations. Vanuit de hoek van de Tourtonnelaan en de Koninginnestraat zal er geen verkeer richting de Henck Arronstraat worden toegelaten. Vanuit de hoek Klipstenen- en de Heerenstraat zal er geen verkeer richting Spanhoek kunnen. Vanuit het kruispunt gevormd door de Steenbakkerij- en de Zwartenhovenbrugstraat kan er geen verkeer richting de Domineestraat.

Vanuit het kruispunt Maagden- en de dokter Sophie Redmondstraat zal er geen verkeer richting de Steenbakkerijstraat kunnen gaan. Hoek Maagden- en Jodenbreestraat zal ook worden afgesloten. Vanuit de Maagden- en Keizerstraat zal er geen verkeer richting de Knuffelsgracht worden toegelaten.

Het verkeer dat zich bevindt op het kruispunt gevormd door de dokter Sophie Redmond- en de Saramaccastraat zal worden omgelegd. De volgende kruispunten richting Paramaribo Noord zullen eveneens worden afgesloten voor het verkeer: Vanuit het kruispunt gevormd door de Kleine Waterstraat en de Roseveltkade zal er geen verkeer naar de richting van het stadscentrum worden toegelaten.

Vanuit de hoek Roseveltkade en de Grote Combeweg zal er geen verkeer richting de Kleine Waterstraat worden toegelaten alsook naar de richting van de H. Arronstraat en de Wulfingstraat. Het verkeer dat zich bevindt op de Henck Arronstraat en de Tourtonnelaan zal geen doorgang hebben richting Klipstenenstraat.

Comments are closed.