Djaienti Hindori benoemd tot rvc-lid Finabank

Alleen productie kan wisselkoers verder omlaag krijgen
september 20, 2016
Venezuela: Oliedeal in zicht, olieprijs stijgt
september 20, 2016
Show all

Djaienti Hindori benoemd tot rvc-lid Finabank

Djaienti Hindori, die directeur was van de Landbouwbank, is benoemd tot lid van de raad van commissarissen (rvc) van de Finabank NV. De algemene vergadering van aandeelhouders had reeds in april reeds fiat hiervoor gegeven. Nu heeft de Centrale Bank van Suriname toestemming gegeven voor haar benoeming.

Hindori volgt in deze functie Sven Sjauw Koen Fa op, die in 2013 als commissaris werd aangewezen. Hindori is afgestudeerd als ingenieur in Ontwikkelingseconomie aan de Landbouw Universiteit van Wageningen in Nederland. Zij is onder meer voorzitter geweest van de Surinaamse Bankiersvereniging en lid van de raad van bestuur van het Surinaamse microkredieten programma.

“Wij zijn trots en verheugd dat mevrouw Hindori toegetreden is tot de rvc van Finabank N.V. vanwege haar jarenlange bancaire ervaring, zegt president-directeur Eblein Frangie in een persbericht. De overige zes commissarissen van de Finabank zijn: Cornelis Dilweg (president-commissaris), Shirley Sowma-Sumter, Sonny Kertoidjojo, Feroz Ishaak, Ferdinand Welzijn en Maikel Muringen. Starnws

Comments are closed.