Centrale Markt bereikt absolute recordbedrag van Srd 1 miljoen aan opbrengsten

Tweede persoon omgekomen door grote natuurbrand in Californië
december 15, 2017
Acties BVL opgeschort, scholen normaal open
december 15, 2017
Show all

Centrale Markt bereikt absolute recordbedrag van Srd 1 miljoen aan opbrengsten

Marktleiding content met resultaat

De Centrale Markt in Paramaribo kent deze dagen een ongekend hoogte punt. De verdiensten van de markt over de afgelopen 9 maanden, hebben het absolute recordbedrag van Srd 1 miljoen bereikt. De gemotiveerde marktleiding heeft dag en nacht inspanningen getroost om de omzetten van de Centrale Markt naar boven bij te stellen.

District commissaris Mike Nerkust onder wie de markt valt, noemt het bereikte resultaat van 1 miljoen srd, een historisch moment en een kroon op het werk van marktleiding, verkopers en bezoekers.

Anoushka Sardjoe –Missier, lid van het multi disciplinair team geeft nog even het rooskleurige financieel beeld weer, dat de Centrale markt over de afgelopen periode heeft gehaald.

Alle financiële verslagen zijn altijd helder en zuiver geweest, zegt marktmeester John Lecton.

U hoorde markt meester John Lecton, Anoushka Sardjoe Missier, lid van het markt management en daarvoor, Districts commissaris Mike Nerkust. De Centrale Markt in Paramaribo kent deze dagen een ongekend hoogte punt. De verdiensten van de markt over de afgelopen 9 maanden, hebben het absolute recordbedrag van Srd 1 miljoen bereikt.

Comments are closed.