Brahim wordt de nieuwe CEO van Kersten

Steve Meye: ‘Bezwaarloop is niet tegen gays’
december 16, 2016
SZF-directeur: Naam ‘Platinum’ voor kaart bestond al
december 16, 2016
Show all

Brahim wordt de nieuwe CEO van Kersten

Antoine Brahim (57) wordt de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van Kersten. Hij stapt in maart 2017 op als algemeen directeur van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP). De Chief Financial Officer van Kersten wordt Vishal Jadnanansing (39).

De officiële mededeling is in het bedrijf via een schrijven aangekondigd door president commissaris van C. Kersten en Co. NV, Eric Robles. Brahim is in 2012 benoemd tot algemeen directeur van het AZP. Hiervoor was Brahim bij Kersten werkzaam als Chief Commercial Officer. Daarvoor was Brahim zestien jaar verbonden aan de Consolidated Industries Corporation (CIC). Hij was twaalf jaar CEO van CIC.

De raad van commissarissen heeft besloten met directe ingang Patrick Heshusius (51) te benoemen tot interim CEO. Hij zal deze functie bekleden tot het aantreden van Brahim. Heshusius heeft eerder ook bij Kersten gewerkt. Hij is nu Managing Director van Argos Suriname. Hij zal zijn rol als interim CEO combineren met zijn huidige functie bij Argos.

Eerder is bekendgemaakt dat de CEO van Kersten, Shirley Sowma-Sumter, per eind december zou opstappen. Haar contract is verlopen. Zij heeft elf jaar leiding gegeven aan het bedrijf. Starnws

Comments are closed.