Bedrijf wil academische outsourcing op de kaart zetten

Negentien gedigitaliseerde Surinaamse archieven online
maart 2, 2015
Sranan Odo
maart 2, 2015
Show all

Bedrijf wil academische outsourcing op de kaart zetten

JVS International Business Group, een Surinaamse consultancybureau, gaat 110 Surinaamse academici aantrekken om opdrachten die het bureau voor cliënt-bedrijven in het buitenland moet uitvoeren. Deze manier van werken wordt outsourcing genoemd.

Professionals in economie, technologie en sociale wetenschappen kunnen solliciteren. JVS-vertegenwoordiger Namita Ajodhia benadrukt dat het hierbij gaat om personeel op managementniveau. Met deze stap wil het bedrijf, dat ruim 25 jaar actief is op het gebied van business consultancy en investments, de trend van meer investeringen en professionalisme voortzetten. JVS is betrokken in de sectoren handel, informatie en communicatie technologie, wetenschap, goud, horeca, onroerend goed en staal.

Het bedrijf heeft zich in de afgelopen tijd versterkt waardoor het nu een international business consortium is dat aan 286 bedrijven verbonden is. Volgens Ajodhia is ongeveer 17 procent van deze bedrijven Surinaams. Het consortium wil zoveel mogelijk opdrachten naar Suriname halen en zo een belangrijke speler worden op de economische markt in het land. Zeker ook door het verder versterken en professionaliseren van de organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *