Schoolvervoer weer hervat
oktober 27, 2017
Rust in gezondheidszorg uitstel executie’
oktober 27, 2017
Show all

52ste Nationale Kunstbeurs geopend

Een keur van 44 kunstenaars waarvan een deel  jong aankomend talent  en ervaren artiesten exposereert deze dagen Torarica en De Hal kunst galerij, tijdens de 52ste Nationale Kunstbeurs.

De opening was donderdag in hotel Torarica. Het goed opgekomen publiek mocht al op dag 1 genieten van de fascinerende werken die op de beurs worden gepresenteerd. Zonder de hulp van gulle sponsoren was  NK 2017 niet mogelijk geweest zegt Michel Brahim, voorzitter van de Stichting Nationale Kunstbeurs.

Dat de komst van een eigen Hal voor de kunst noodzakelijk is bleek uit de openings toespraak van Onderwijs minister Robert Peneux donderdagavond. Binnenkort wordt door de bewindsman een commissie geinstalleerd die heel gauw adviezen voor realisatie van het speciale kunstgebouw moet uitbrengen

Op de opening sprak onze  Radio verslaggever Orfeo Fripperson met  onder meer  Anand Dwarka, mede oprichter van NOLA Hatterman Art Academy, George Ramjiawansingh, en Cliff Sang A Jong.

De laatste  stem hoort bij Cliff Sang A Jong, beeldend kunstenaar en de komende dagen ook te zien en vinden op de Nationale Kunst beurs. 44 exposanten van hier en buitenland stellen diverse indrukwekkende vormen van kunst ten toon. De NK loopt tot en met 04 november.

Comments are closed.